Els combatents de Myanmar abaten un helicòpter de la Junta

,

L’Exèrcit d’Independència de Kaichin (KIA) va abatre un helicòpter de la junta en la seva ofensiva a Momauk, estat de Kachin a Maynmar (anteriorment Birmània) el passat 3 de maig. El KIA és un dels grups armats de minories nacionals que s’oposen a la junta militar. Helicòpters i avions de combat han estat utilitzats per la junta en les últimes setmanes per bombardejar aquesta zona. El portaveu del KIA va informar que tres civils van morir i nou més van resultar ferits durant els bombardejos, i al voltant de cinc mil individus es van veure obligats a evacuar.

El 27 d’abril, l’Exèrcit d’Alliberament Nacional de Karen va atacar i cremar un campament miliar a la frontera de Tailàndia i Myanmar. La incursió es va dur a terme després que els soldats disparessin civils a bord de vaixells que creuaven el riu. Com a represàlia, la junta va desplegar avions de combat per bombardejar les zones.

Els combatents de Myanmar abaten un helicòpter de la Junta