Les ofensives de l’NPA maten 9 soldats

,

Nou soldats van morir, mentre que nou més van resultar ferits en ofensives tàctiques muntades pel Nou Exèrcit del Poble (NPA) a les províncies d’Abra, Camarines Sur, Sorsogon, Bohol i Bukidnon en les últimes setmanes. A més, altres 16 soldats van morir en operacions de NPA a l’illa de Negros el passat mes de març.

L’NPA-Bohol va emboscar elements de les CAFGU sota el comandament del 47è IB a Barangay Aloja, Batuan, el passat 26 d’abril. Dos elements paramilitars van ser assassinats.

A Abra, un element de les CAFGU va morir a Barangay Poblacion, Lacub, el passat 24 d’abril. A Sorsogon, un altre element de les CAFGU que exerceix d’agent d’intel·ligència per a la 31a IB va morir a Barangay Sta. Cruz, Barcelona, el 23 d’abril.

A Bukidnon, l’NPA va llançar una operació d’assetjament contra els 8ens soldats d’IB que asseguraven la constructora UBI a Purok 6, Barangay San Roque, Quezonb el 20 d’abril. Un soldat va morir i tres van resultar ferits.

Quatre elements del 96è IB van morir i cinc més van resultar ferits en un contraatac muntat per l’NPA-Camarines Sur a Barangay Del Carmen a Lagonoy el passat 5 d’abril. Després d’això, l’NPA també va explosionar un camió militar que transportava reforços enemics

A NEGROS ORIENTAL, els combatents rojos van emboscar les tropes operatives del 62è IB a Mabanga, Barangay Bagtik, La Libertad, el matí del 15 de març. Quinze soldats van morir i nou més van resultar ferits durant els 30 minuts de l’incendi. A Negros Occidental, un soldat va morir durant un atac de l’NPA contra un destacament de les CAFGU a Barangay Sikatuna, Isabela, el 7 de març.

Les ofensives de l’NPA maten 9 soldats